nike sko dansk 10 tips til at købe Running Sneakers

10 Tips til at købe Running Sneakers

For dem af os, der kan lide at holde sig i form, kører for et par miles hver anden dag er en del af den almindelige Desværre er det ikke alle af os bruger den mest hensigtsmæssige gear og temmelig ofte, de sneakers vi vælge tendens til at gøre mere skade end gavn

For dem af os, der kan lide at holde sig i form, kører for et par miles hver anden dag er en del af det sædvanlige. Desværre er det ikke alle af os bruger den mest hensigtsmæssige gear og temmelig ofte http://tony.jjl.cn/index.php?doc-view-4608, de sneakers vi vælge en tendens til at gøre mere skade end gavn. Et par gode kan gøre dig føle som at flyve http://tiebaxiaozhu.funbbs.me/viewthread.php?tid=144741&extra=, men en dårlig vil føles som at køre o sand.

1. Nå, den første er en no brainer: Bliv informeret om at køre sneakers. Du er nødt til at vide, hvad man skal kigge efter, før du laver dit køb. Lær om pronation, svangstøtte, de forskellige materialer, der anvendes til fremstilling af løbesko. Det? Er en god ide at have tillid til sælger, når han? S anbefale noget, men du ønsker at vide, hvordan man bedre forklare dine fornødenheder.

2. Hvis du har en ven, der også kan lide jogging, så sørg for at spørge ham om hans gear. Hvis han? S gjort det i et stykke tid nike sko dansk, du? Ll get bedre indsigt end hvis du? Ve læse hver artikel om dette emne. Han? Ll anbefale dig modeller af sneakers, sports tøj, vil han? Vise dig nogle kørende teknikker og, bedst af alt, du? Ll have en god kammerat til at slutte dig i din nye hobby. Hvis du? Re heldig, vil han? Gerne komme sportsudstyr shopping med dig. Hvis du don? T kender nogen nike free run dame xxl, kigge efter de andre løbere i parken. Hvis du tror du? Re ikke antaste, stoppe en af ​​dem og bede om nogle oplysninger. De vil med glæde hjælpe dig.

3. Bring dig gamle løbesko til butikken. En god sko sælger kan fortælle en masse af slid på dine sko og kan anbefale en lignende model eller en, der ville hjælpe dig med at rette nogle af de dårlige træk ved den anden.

4 nike sko tilbud. Fortæl sælger om din situation, den type terræn, du normalt kører på, du plejer kilometertal, pronation og enhver anden ting, som du har bemærket, mens den kører, enten ubehagelig eller behagelig.

5. Hvis dine fødder er forskellige i størrelse, sørg for at købe et par, der knytnæve bedst de større foden.

6. Sørg for http://dreasdesk.org/?q=content/hello-world#comment-102187, at hælen passer perfekt og gør ikke? T slide op og ned eller anden måde.

7. Tænk på vælger sneakers, som nogle kendte selskaber i rindende verden, som ASICS, Saucony, New Balance og selvfølgelig Nike, Adidas og Puma, men don? T automatisk tror, ​​at jo dyrere sko jo bedre er det. Du kan finde stor løbesko for meget overkommelige priser.

8 nike sko nettbutikk norge. Gå i butikken iført et par af de sokker du normalt ville bære, når jogging. Du? Ll være bedre i stand til at vurdere pasform og sælgeren vil sandsynligvis fortælle dig, hvis de sokker du? Re bruger er egnede til løb og anbefale dig bedre af slagsen

9. Gå efter en testkørsel på et løbebånd eller rundt i butikken og være meget opmærksom på noget ubehag du bemærke. Hvis der? S nogen, skal du huske at det med tiden kan deformere den måde, du gå og løbe. Hent sko, der hjælper dig gå og køre korrekt.

10. Sidst, hvis du? Ve gå gode anbefalinger fra sælger, skal du sørge for at huske ham og komme tilbage til ham næste gang du ønsker at købe nogle sneakers. Det? S mest sandsynligt, at du? Ll get konsekvent stor rådgivning fra ham.

Nu hvor du har fået disse få tips, skal du gå få et par og begynder at have en god tid jogging. Syndiker denne artikel.

This entry was posted in News and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply