nike schuhe per rechnung Nia Princip nummer 6 ud af 13

Nia Princip nummer 6 ud af 13

Dine fødder er de hænder, der rører jorden, og gennem dine ben de bærer energien i jorden til hele din krop.

Tilslut til din foundation, dine fødder, hænder, der rører jorden. Fokus på dine fødder og ben med forsæt til at bevæge sig i en jordet, funktionelle og sikker måde.

Perler (ord til at udløse dit sind og krop til at få mest muligt ud af fokus i Nia moves og dine ben og fødder): Foundation, hænder, der rører jorden, balance, støtte, forbundet, tekstur, fornemmelse, tæer *.

Nia Moves: Reléve, Rock Around the Clock, Duck Walk, Squish Walk, Heel Lead, Smile Line (fra bogen, The Nia Technique)

Kommentar af Julia Desmond, Certificeret Nia instruktør

I Nia består bunden af ​​fødderne, knæene og benene. Basen giver os støtte, stabilitet og en følelse af balance. Det er bogstaveligt talt grundlaget for fysisk bevægelse nike schuhe per rechnung.

Lyt til dine fødder. (Nia White Belt Manual) Fødderne malet os til jorden, støtte hele vores vægt og foder os de nødvendige oplysninger for resten af ​​kroppen til at forblive i tilpasningen. Vi danser uden sko dels at give de 7.000 nerveender i fødderne til at kærtegne gulvet. Fødderne føle temperaturen, tekstur, og mangler i gulvet og kroppen gør konstante ændringer i balance og tilpasning baseret på disse oplysninger. Dancing bare footed også styrker foden og holder den smidige og fleksible. Manglen på sko er til gavn for anklen så godt, fordi det strækker de sener og muskler heler skaden vi damer gøre for os selv, når vi højhælede sko.

Vores ben består af tre dele, underbenet, låret og knæet. Nia finder benet strækker sig fra foden til toppen af ​​hoften fordi musklerne, der hjælper til at bevæge benene tillægger den øvre hofte http://www.2258.tk/thread-229729-1-1.html. Vi bruger benene til at danse, spille, oprette, flytte og udtrykke os. (Nia White Belt Manual) Knæene overføre energi fra et sæt benknogler til den anden. For de fleste mennesker de første erfaringer med mobilitet var på disse fantastiske samlinger, som vi kravlede hen over gulvet. Fleksible knæ fremmer styrken i hele benet nike sko tone damli. For at holde knæene sund knæet og foden skal bevæge sig sammen. Når foden bevæger knæet bør bevæge sig på linie med den. Denne enkle regel vil forhindre drejningsmoment på knæleddet og undgå skade på knæet.

De skridt, fer og spark, som er grundlaget for al Nia rutiner komme ud af Princip 6. Bevægelserne er designet til at styrke basen og kan ændres så de passer til hver enkelt. De arbejder fra jorden op og er designet til at være sjovt og kreativt. Alle de fysiske magi der er Nia begynder med basen.

Kommentar af Allison Frederick, Nia Studio ejeren / operatøren

Ændre vores organer fra tunge byrder til Light Creatures

Jeg har aldrig været i en øvelse klasse, der lægger vægt på fødderne. Måske det er fordi vores fødder normalt er bundet i svedige, besværlige aerobe sko. Imidlertid er ingen organ område ignoreres i Nia. Vi udvider og strække vores fingre, der ikke kun lindre spændinger lagret i vores hals, men kan også forlænge arme og tone dem. Vi bruger vores tæer og fødder i Nia samme måde. Vi er vant til det faktum, at vores hænder gør os yderst velfungerende pattedyr, men kunne vores fødder gøre det samme?

Når jeg fokusere på mine tæer i Nia http://www.ifounds.net/free-blogging-software-wordpress-is-used-for/, jeg synes, at jeg bevæger sig i en mere beslutsom måde. Hælen lead metode til plantning vores fødder på jorden opmuntrer mig til at være bevidst i mit skridt i stedet for blot plodding mindlessly sammen http://huc5.com/plus/view.php?aid=148692. Mine tæer gør kontakt med måtten, spredning og giver ikke blot stabilitet, men også en spændstighed, der gør mig til at føle som om jeg kan bruge momentum til at starte i en yndefuld trin. Jeg føler også musklerne i mine ben engagere (hele vejen op til min nedre del af ryggen), når jeg fokusere på mine tæer, bue, og ankler i hvert trin.

Hvis du var i Sandy klasse onsdag aften nike free 3.0 v4, så du hørte hende undervise dem af os, der ikke føler sig yndefuld, eller som normalt ikke lys på vores fødder til at bevæge sig let som alfer. Hun lærte os at bruge vores ankler og buer at klippe hele vores fod, så vi bevæger os i en lilting måde, eller som de kalder det i Nia, et smil linje. Smilet linje begynder øverst i en bue, svajer ned og derefter bruger momentum til at bære os selv og vores energi op igen. Når en Nia lærer fortæller os til at smile med vores hofte eller med en flytning, billede selv bevæger sig langs denne pendul og din krop rent faktisk vil bevæge sig med et smil.

Barefoot for mund-og benstyrke

Julia lige delt hvordan Nia styrker dine fødder og ben. Der er et moderne fitnesscenter bevægelse tilskynde os alle til at vedtage mere aktiv bevægelse i vores bare fødder. Flere år siden, Nike skabt en sko kaldet Nike Free. Nike Free er en løbesko med minimal støtte. Jeg har et par og jeg elsker dem. Du behøver ikke bære nogen sokker og kan smide dem i vaskemaskinen for at holde dem rene. Jeg går lange ture i dem, og mine fødder aldrig bliver træt nike free in der schweiz.

På det seneste har du måske set de sko, der ligner en handske til fødderne og har individuelle tå slots.

Jeg er ikke så sikker på om disse, fordi den fashionista i mig er tvivlsom, men jeg måske de er utrolig komfortabel og terapeutisk. Hvis nogen forsøger dem ud, så lad mig vide hvad du synes.

Ifølge nogle forskning, styrker går barfodet svangen i foden. Mange mennesker i dag lider af faldne buer. Det er en smertefuld tilstand, som bogstaveligt talt gør det til en kamp for at tage et skridt. Nogle former for terapi tilskynde svangstøtte, men det betyder ikke styrke bue, det bare støtter svangen. En svangstøtte kan være nødvendigt for kortsigtet nødhjælp, men på lang sigt healing kan findes med øvelser til rent faktisk at genopbygge buen.

This entry was posted in News and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply